Hjem Østre Nesøya Vel
 

Til medlemmene:

 

 

I tråd med myndighetenes pålegg pga. pandemien, innkalles ikke nå til årsmøte slik vedtektene krever.

Planen er å avholde årsmøtet i august 2021. Årsberetning og regnskap for 2020 vil bli lagt ut på ØNVs nettsider i løpet av april. Du finner også tidligere årsmøteprotokoller og sakspapirer i Dokumentarkiv under Østre Nesøya Vel på venstre side.

 

Østre Nesøya Vel har som formål å ivareta medlemmenes felles interesser innen velområdet, samt forvaltning av velets fellesarealer, velveiene og stier i området. Håper derfor at du ønsker å støtte oss i vårt arbeid ved å betale årskontingenten på kr. 450,- til bankkontonummer: 6219.06.43420. Merk innbetalingen med navn, adresse og e-postadresse.
 
 
Nesøyabeboere - Øya vår er i forfall. Har du lagt merke til hvor mye søppel, tomflasker, ølbokser, hundemøkk, sigarettsneiper mv. som ligger rundt om i veikanter og på andre steder det ikke hører hjemme? Les mer i dokumentet Nesoya Forfaller.pdf.
 
 
Kan du bidra eller har du meninger om f.eks. brøyting eller veier, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
 
Vi trenger alltid forsterkninger.
Vil du bidra, små oppgaver eller faste verv?
 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen